Ce este Gazduire privata Cloud?

Din ce în ce mai multe companii se îndreaptă către soluții bazate pe cloud pentru nevoile lor de găzduire. Doua dintre principalele tipuri de gazduire cloud includ cloud-ul community si gazduirea cloud privat. Norul public este cea mai comună typeă de găzduire de cloud, dar gazduirea cloud privată are un scop precise, despre treatment veți afla mai jos.

Mai jos vom explora ceea ce este privat hosting nor, împreună cu avantajele și dezavantajele de a merge private, astfel încât să puteți experience cea mai bună decizie de găzduire pentru afacerea dvs.

Ce este Cloud Web hosting privat?

În centrul său, gazduirea cloud privată oferă același nivel de flexibilitate, scalabilitate și performanță a cloud-ului general public, dar vă oferă, de asemenea, un nivel mai ridicat de Command și securitate.

Cele două metode principale de gazduire cloud privată sunt interne sau găzduite la centrul de date al unui furnizor. Cele mai multe companii vor opta pentru cea de-a doua opțiune deoarece sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor și nu vor necesita Malesținerea unui personalized IT cu normă întreagă doar pentru a vă gestiona serverele.

În mod obișnuit, rețeaua de servere pentru gazde non-public cloud nu va fi la fel de broadă ca rețeaua de servere publice. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți o rețea proprie de cloud privat. Adesea, o rețea privată de gazduire de cloud va funcționa în grupuri. Veți avea mai multe servere diferite care rulează versiuni simultane ale website-ului dvs. Net, iar resursele pot fi extrase din varied surse, deoarece acestea sunt necesare.

Avantajele Gazduire privata Cloud

Găzduirea de cloud privat vă va oferi cele mai multe beneficii ale găzduirii cloud-ului general public, dar, pe lângă aceasta, vă va oferi mult mai mult Command și securitate. Unele private pot fi develop într-o multitudine de moduri pentru a ajuta la susținerea întreprinderilor de mari dimensiuni treatment necesită niveluri mai ridicate de securitate.

Mergând în casă cu gazduirea cloud privată vă va oferi cele mai înalte niveluri de securitate. Cu toate acestea, dacă vă decideți să utilizați un furnizor de gazduire pentru gazduirea cloud privată, veți ajunge în continuare la niveluri mai ridicate de Handle și securitate decât să mergeți cu cloud-ul community.

Cloud web hosting privat este, în esență, o versiune imbunatatita a cloud web hosting community și vă oferă beneficii cum ar fi:

Niveluri ridicate de securitate. Spre deosebire de găzduirea general publică partajată, nu veți împărtăși mediile serverului fizic cu nimeni altcineva. Aceasta creează o rețea incredibil de sigură pe mai multe nivele.

Au fost îmbunătățite opțiunile de personalizare. Deoarece sunteți singurul utilizator de pe serverul de configurare, veți putea să-l personalizați complet în funcție de preferințele dvs., inclusiv components de server, software program, sistem de operare și multe altele.

Extrem de fiabil. Rețelele de găzduire în cloud sunt deja foarte fiabile. Cu o rețea privată de găzduire de nori nu există nicio șansă ca web site-ul tău să fie scăpat de alte web-site-uri din rețea.
 
Dezavantaje ale Gazduire privata Cloud

Gazduirea cloud privat poate fi o alegere excelentă pentru o varietate de proprietari de afaceri, dar nu este fantastică pentru toată lumea. Pentru inceput, va fi mult mai scump pentru instalarea initiala, mai ales daca intrati cu serverele private. În additionally, dacă externalizați un furnizor terță parte, atunci veți plăti în mod esențial pentru utilizarea mai multor servere dedicate pentru a vă rula rețeaua de cloud pe lângă.

Dincolo de configurarea inițială, este posibil să aveți taxe mai mari legate de întreținerea, actualizarea și gestionarea serverului. Acest lucru este valabil mai ales dacă intenționați să cumpărați și să gestionați propriile servere, în loc să vă bazați pe un furnizor de servicii de cloud web hosting.

În cele din urmă, cu nivelurile sporite de securitate pe treatment o oferă o gazdă privată de cloud, acest lucru poate crea unele probleme cu accesul la gazduire site distanță și utilizatorii de telefonie mobilă treatment accesează mediul dvs. de server. Dar dacă aveți nevoie de standarde de securitate foarte ridicate, atunci acesta este un compromis pe treatment trebuie să-l encounterți.

Ce fel de afacere va beneficia de gazduire privata Cloud?

Gadgetul gazduit de cloud va fi cu mult mai mult timp, bani si resurse intense pentru configurare si administrare. Cu toate acestea, veți obține, de asemenea, performanțe foarte ridicate, securitate, personalizare și flexibilitate treatment sunt greu de obținut cu alte tipuri de găzduire.

Cel mai mare element determinant în alegerea serviciului de găzduire a cloud-ului public și privat este bugetul normal și obiectivele de găzduire. Chiar și web site-urile care primesc un volum mare de trafic ar putea să nu aibă nevoie de niveluri îmbunătățite de Regulate și de securitate oferite de gazdele de cloud privat.

Dacă internet site-ul dvs. se ocupă de informații sensibile despre clienți și utilizatori, atunci probabil că veți putea beneficia de o configurare privată de găzduire în cloud. Nu numai că veți avea niveluri mai ridicate de securitate, dar, de asemenea, veți putea gestiona cu ușurință toate datele dvs. după cum doriți.

În common, dacă v-ați gândit să folosiți un server dedicat, dar doriți o flexibilitate sporită, atunci mergeți cu un mediu privat de gazduire cloud poate fi soluția pe treatment ați căutat-o.

Gazduirea cloud privată poate fi o soluție excelentă pentru întreprinderile de nivel înalt treatment au nevoie de o alegere scalabilă și fiabilă de găzduire și au fluxul de numerar pentru a sprijini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *